Nordisk er over, og jeg er så glad så glad! Glad for at det gikk så godt, og så glad for alle positive tilbakemeldinger og gratulasjoner. Ønsker å takke alle som har hatt sånn tro på meg og støttet meg på veien til gull smiley

En spesiell takk til min kjære Thomas for all hjelp og support! Takk for at du forstår, takk for at du er der når jeg trenger deg, og takk for alle dine kloke ord. Takk for at du holder mine kalde tær varme, får mitt blod til å bruse, mitt sinne til å koke, og mitt hjerte til å banke 😉 LOVE U BIG BOY! smiley

Takker Martin for all smørehjelp og coaching bak scenen i Trondheim, det var gull verdt! Du er kanon! 🙂 Takker også Heidi for å bistå med en mer glittrende sminke!

Takker mine barn for at de er så selvstendige og flinke. Takk for at dere har sånn tålmodighet med meg, som jeg ikke alltid har med dere når jeg er sliten og trett. Takk for at dere er innhabile og synes mamma er best, uansett 😉

Takker min søster Bodil, som alltid er like omtenksom og god. Takk for at du alltid støtter meg, er så snill og hjelpsom. Takk for at du alltid ringer og holder kontakten. Takk for at du er den du er, veldig glad i deg “Mamma”!

Takker min gode nabo Jeanette som alltid stiller opp! Takk for at du kan holde stramme tøyler, være litt streng og passer på meg og ungene! Takk for henting og bringing, rydding og oppvask. Takk for at det finnes malepils, sushi og crogs! 😉

En liten takk går også til Karin på gymmet. Takk for du er alltid er så blid og hyggelig, imøtekommende og positiv! Du er en sann gledesspreder! Takk for at holder av shake til meg! 😉

Sikkert mange andre som burde takkes, klemmes og ikke glemmes, men det er iallefall de jeg kommer på i skrivende stund…

Foto: Ole Morten Dragset – omd.blogg.no (takk for søte ord!)