Ja i dag er dagen jeg har ventet med angst og spenning på, leeenge… dagen hvor hele den norske gjengen drar til VM i Polen! Gleder meg, og nervøsiteten har ikke helt tatt over kontrollen enda, selv om jeg vet at boble-modusen ikke er langt unna, he he. Drukket noen liter ekstra vann de siste dagene, og kutter salt i dag. Dagens morgenvekt viste 64,6 kg, og Tanita’s fettprosent sier 3,2 % (tar selvfølgelig dette tallet med en klype salt og to, men siden jeg har brukt samme instilling i alle år, så det gir jo en viss pekepinn på om man er på vei ned eller opp underveis… Ved diettstart var prosenttallet på 10,8 og rundt NM tider 5,7. Hva det reelle tallet er, aner jeg ikke, og det spiller jo heller ingen kasserolle i grunnen, he he).

I denne delen av av sirkusteltet er det ikke akkurat fettprosenten som er avgjørende faktor om man vinner folkets gunst eller ikke 😉
“Brød & Sirkus for folket” er det visst noe som heter.. og jeg drar slutninger til Pompai og Julius Cæsar… Les sirkusets historikk her, he he
Jeg skal uansett prøve å hygge meg på reisen og nyte lukten av sagmugg og sirkushester, glitrende palietter og gladiatorkamper ala 2009 😉

Tusen takk for alle lykkeønskninger forresten! smiley